martes, 22 de noviembre de 2011

TREBALLAREM EN DEFENSA DELS DRETS

“L’escrutini de vots indica que el PP ha guanyat àmpliament i li correspondrà la tasca de governar. Personalment i en nom del PSOE, el felicito per la victòria. He parlat amb Mariano Rajoy per transmetre-li la felicitació i desitjar-li sort en la tasca que exercirà”.

“El PSOE no ha tingut un bon resultat. Hem perdut clarament les eleccions, ens han donat suport set milions de ciutadans ens unes circumstàncies especialment difícils en les quals hem tingut la responsabilitat de governar durant la pitjor crisi que hem conegut. Agraïm de tot cor el suport, que té un enorme significat per a nosaltres, i els puc assegurar que estarem a l’altura de la confiança que ens han dipositat”.

“Els ciutadans han decidit que els socialistes passem a liderar l’oposició, i ho farem segons la nostra identitat política, valors i conviccions i amb el nostre compromís amb l’interès general d’Espanya que sempre hem demostrat”.

“Treballarem amb totes les nostres forces per aconseguir la recuperació de l’economia i l’ocupació, perquè la lluita contra la crisi no signifiqui la pèrdua dels drets i seguretats bàsiques que cohesionen la nostra societat i han protegit tots els espanyols, durant tots aquests anys”.

“Defensarem els serveis públics universals, la igualtat entre homes i dones, totes les nostres llibertats i drets civils”.

“Defensarem un projecte europeu que reforci la unitat, respongui al desafiament de la crisi dins i fora d’Espanya i adopti les decisions necessàries per afavorir el creixement i perquè Europa estigui a l’altura de les circumstàncies dels moments que estem vivint”.

“El PSOE té un profund arrelament en la societat espanyola, una solidesa institucional i la vocació permanent de representar la majoria. A partir d’aquest moment, iniciem el camí per recuperar la majoria política i social”.

“He transmès al secretari general la meva convicció sobre la necessitat de convocar un congrés ordinari que s’hauria de celebrar com més aviat millor, dins dels nostres estatuts”.

“En aquest moment, vull reconèixer i agrair de manera molt personal el gran esforç dels militants del PSOE, de tots els que han treballat plegats en aquesta candidatura”.

“A tots els que m’envolteu, moltíssimes gràcies de tot cor”.


La Vanguardia 21-novembre-2011

No hay comentarios: