martes, 10 de julio de 2012

CARTA OBERTA CIUTADANS


Benvolguts veïns i veïnes,




Us fem arribar aquesta carta per compartir directament amb vosaltres la visió que tenim de la ciutat, els i les Socialistes de Badalona.

Al PSC defensem una Badalona oberta, integradora, cohesionada i sobretot, amb justícia social. La nostra responsabilitat com a principal partit de l'oposició a Badalona és exercir el control sobre l'activitat del govern i fer costat a totes les iniciatives que siguin bones per a Badalona, i per a vosaltres, els veïns i veïnes.

La nostra ciutat pateix la greu crisi econòmica que estem sofrint a Europa, en som conscients, però entenem que els culpables d’aquesta crisi són els poders financers i els seus aliats polítics, i que els ciutadans no hauríem de pagar l'alta factura que suposa aplicar l’austeritat a tothom per igual, tant a les classes mitjanes com a les treballadores.

Degut a les polítiques dels governs de Rajoy, Mas i Albiol, els veïns i les veïnes de Badalona hem de pagar un 10% més d' IBI, un 45% més a les Escoles Bressol, entre un 0,75% i un 7% més de l’ IRPF, l'Euro per recepta, el copagament sanitari, properament la pujada de l'IVA, i a més a més, estem patint els efectes d'una Reforma Laboral que ha fet pujar l'atur al seu nivell màxim a la nostra ciutat.

El govern de dretes de Badalona s'està oblidant de les persones més enllà dels casos on poden treure un profit mediàtic, i això els Socialistes ho hem de combatre. Les polítiques per fer possible més llocs de treball són inexistents en uns moments on es necessiten més que mai; la joventut es presentada a la ciutat com un problema, com també passa amb les entitats juvenils, les associacions de veïns i amb l’associacionisme en general.

En matèria d'Educació, anem enrere, a Badalona el govern del Partit Popular ha aconseguit enfrontar a la comunitat educativa amb una promesa electoral no complerta de llibres gratuïts, que és injusta perquè no té en compte els nivells de renda de les famílies beneficiàries, i que hipoteca el pressupost municipal. Tenim molt clar que en un moment tan dur de crisi, els recursos públics han d'anar per a les persones i les famílies que realment els necessiten.

Al PSC som conscients que els ciutadans i les ciutadanes heu volgut un canvi, i reconeixem encerts i errors del passat. I heu de saber que és voluntat irrenunciable del PSC estar al vostre costat perquè està en risc la justícia social i la convivència a la ciutat, i perquè ens estimem Badalona. Som un partit polític on volem que les persones trobin un espai per manifestar la seva opinió i on puguin sumar-se al projecte comú de la gent d'esquerres i progressista de Badalona.

L'equip de persones que formem el PSC de Badalona estem al vostre servei i al de la ciutat. Per a qualsevol dubte podeu venir a l’Agrupació, al carrer Dos de Maig n.48 bx, on estem a la vostra disposició per tot allò que considereu oportú o bé podeu posar-vos en contacte a través del telèfon 93 389 49 32 o del nostre correu electrònic: badalona@socialistes.cat

Salutacions cordials,


PSC BADALONA