miércoles, 22 de septiembre de 2010

ELECCIONS AUTONÒMIQUES 2010

Benvolgut/da company/a,
Avui hem presentat el balanç de l’acció del Govern de la Generalitat de Catalunya 2007-2010. Han estat 4 anys de feina dura i intensa, durant els quals hem treballat amb rigor i tenacitat per acomplir els compromisos adquirits amb els ciutadans i ciutadanes de Catalunya en el Pla de Govern. Honestament crec que, passat aquest temps, podem dir que hem fet una bona gestió, aconseguint fer realitat més del 90% d’aquest compromisos.
Ara es tracta, doncs, d’explicar-ho per tal de renovar la confiança dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya en les eleccions al Parlament, el proper 28 de novembre. Reteniu i repetiu aquestes xifres: el nostre govern ha construït 2 escoles cada setmana, 1 centre d’assistència primària cada 15 dies i 1 estació de metro cada 3 mesos. El nostre govern ha contractat 5 mestres, 3 mossos i 2 metges cada dia. Més que mai, mai com ara.
Aquest és el canvi real a Catalunya: polítiques dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones. Hem reforçat l’Estat del Benestar, hem treballat de forma exigent en el desplegament de l’Estatut, assolint més transferències i dotant de més capacitat financera i d’autogovern a Catalunya i, sobretot, hem plantat cara a la crisi, sent dels primers governs en prendre mesures per pal•liar els seus efectes i per posar les bases per a la recuperació de l’economia catalana.
Podem estar ben orgullosos de la feina feta. Però ara és l’hora d’explicar-nos, de donar a conèixer l’obra del nostre Govern als ciutadans i ciutadanes de Catalunya. I en aquesta tasca demano la teva col•laboració. Per tal que tinguis tota la informació al teu abast, et facilito dos enllaços que crec et seran d’utilitat:
- Compliment del Pla de Govern 2007-2010. Tots els documents amb el balanç del Govern presentat avui. http://www.gencat.cat/especial/compliment_PdG/cat/index.htm
- Construïm Catalunya. Totes les actuacions del Govern de la Generalitat per sectors i territoris. http://www.gencat.cat/construim
- Vídeo Compliment del Pla de Govern 2007-2010http://www.youtube.com/watch?v=Oh2OMxZvX-M
Moltes gràcies per la teva col•laboració.
Compto amb tu!
José Montilla
Primer Secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya