viernes, 15 de mayo de 2009

FESTA SOCIALISTA A BADALONA


FESTA SOCIALISTA A BADALONA

Estimat amic, estimada amiga,

Fa poc que m’ha assabentat d’una notícia que corre per la ciutat, i he cregut que seria bo comentar-la amb tu.

No sé si has escoltat alguna vegada parlar del Centre Cívic de Can Cabanyes, Rambla Sant Joant 59-77 de Badalona. Segons diuen alguns, el lloc és una meravella de la naturalesa, ple de fades i follets. En primavera, a l’aigua de la bassa sembla que emergeixen de la seva profunditat uns estranys éssers. Alguns diuen que es tracta de l’efecte del sol al reflectir-se amb l’aigua i que això produeix visions singulars; altres opinen que és el moviment de la mateixa aigua. Fa uns anys un grup d’investigadors van estudiar aquest fenomen arribant a importants conclusions.

Si vols apropar-te aquest lloc encantat i veure amb els teus propis ulls aquestes aparicions, podries aprofitar i anar a la FESTA SOCIALISTA que s'està organitzant pel proper dia 23 de maig a partir de les 13 del migdia. I qui sap si entre botifarres, entrepans i alguna copeta de vi, no s’escapi algun follet per fer alguna entremaliadura.

Potser et vingui de gust passar una estona entre amics i amigues, en un lloc ideal que et permetrà relaxar-te i deixar de banda les responsabilitats del dia a dia.