jueves, 29 de julio de 2010

VIU L'ESTIU A BADALONA

Manquen només tres dies perquè arribin les vacances. Agost. Un dels mesos més desitjat. Vacances i mar. Dies pel descans i la lectura, per anar a la platja o la muntanya, per visitar monuments o escoltar música, per badar o per ..., per fer turisme nacional, internacional o local.
En cas que optem pel turisme local, a Badalona podrem gaudir de la Rambla i les seves terrasses d’estiu on podrem deixar-nos en dur en converses relaxades, amb la família o els amics; un port on la imaginació s’allunyarà dins d’un vaixell encantat; podrem anar als cinemes del Màgic Badalona per deixar-nos segrestar per una pel·lícula d’aventures, de vampirs o d’amor; submergir-nos als nostres llargs 5 km de platja. Els ciutadans de Badalona tenim el privilegi de delectar-nos amb una platja de 5 esteles on podem carregar-nos d‘energies positives, forces que ens acompanyaran la resta de l’any. També podrem desplaçar-nos a la nostra veïna Barcelona en metre, autobusos o tren; ballar a la Festa Major d’agost (dies 14 i 15); passejar pels parcs de la ciutat, petits tresors verds on saber-nos més petits i ser més conscients que som de pas per aquest món, i així amb l’elecció que cadascun fem gaudir el màxim possible d’aquest regal vacacional. El rellotge d’estiu caminarà ràpidament i sense adonar-nos arribarà el novè mes del calendari gregorià.
Setembre vestit de safir i amb olor a meravella ens allunyarà a poc a poc dels dies de temperatures elevades i sons de mar. I ens introduirà en el marc de les activitats que s’aniran desenvolupant amb motiu de les properes Eleccions Autonòmiques. Així amb l’enyorança encara enganxada a la pell dels dies d’estiu ens trobarem el dia 11 de setembre a la Plaça de La Plana per celebrar La Diada Nacional de Catalunya i el dia 19 de setembre celebrarem la tradicional Festa de la Rosa a Gavà que aquest any incorporarà alegres i festives novetats.
Però bé, de moment, no deixarem que setembre s’aixequi com el protagonista del nostre esdevenir, i ens preparem a rebre amb molta felicitat al tan desitjat mes d’agost.
A tots els meus amics, amigues, coneguts i conegudes us desitjo que passeu unes molt bones vacances d’estiu, que sigueu molt feliços i que al setembre ens trobem tots plegats.
Petons!
Mari Carmen
Badalona, 29 d’agost de 2010