miércoles, 20 de mayo de 2009

FESTA SOCIALISTA A BADALONA





Hi havia una vegada una agrupació socialista i el seu major desig era fer una gran festa socialista per tal de reunir a molts militants i simpatitzants.


Un dia va anar a veure a un mag i el va dir: Vull fer la millor festa socialista que s’hagi fet mai a la ciutat de Badalona.
El mag li va concedir el desig. L’Agrupació Socialista de Badalona estava boja d’alegria, pensant en ho maco que seria trobar-se tots junts al Centre Cívic de Can Cabanyes per compartir una trobada de germanor i d’amistat.

Però quan va tancar la porta de l’Agrupació i va asseure en un còmode sofà vermell ... Es va adonar que no hi havia demanat aliments, begudes..., i va pensar preocupada... Que faré ara!


Desesperada va començar a plorar. Plorava i plorava sense parar. Al cap d’una estona quan la darrera llàgrima relliscava per les seva galtes, va pensar que només tenia una solució: tornar a veure al mag per demanar-li un altra desig:
- No puc fer una gran festa sinó tinc res per donar als meus convidats.

El mag es va compadir i va engrandir l’encantament. – No et preocupis haurà botifarres, pa, i begudes per a tothom
Des de llavors el dia 23 de maig de 2009 és recordat com la gran festa dels socialistes i simpatitzants de la ciutat de Badalona, i la ciutat té l’encís de l’olor de la rosa.