lunes, 24 de octubre de 2011

FESTA DE LA CASTANYADA



S’il·lusionava molt preparant aquesta festa. Li feia tenir la sensació que aquestes celebracions feien caliu a l’agrupació. Va entrar al mercat torner i va comprar les castanyes i els moniatos; després va anar la botiga la Bolsera on va comprar els gots, els plats i el paper decoratiu per preparar la taula; per últim, va anar a la pastisseria Fontisi on la Clara, la dependenta li va fer una bona tria de panellets de tota mena: de coco, de xocolata, de fruita, d’ametlla i de pinyons. Mentre la jova anava col·locant els panellets en la safata, es va recordar que també afegiria a la compra un parell d’ampolles de dolç moscatell.
En arribar a l’agrupació va descarregar tota la compra, -a l’habitació que feia de magatzem-, estaria allà guardada fins el dijous dia 27 d’octubre a les 19 h. que seria el dia en què els i les socialistes de Badalona celebrarien la tradicional Festa de la Castanyada, a la seu de l’agrupació (c/ Dos de Maig n.48).
Mentre tancava la porta de l’agrupació, va sentir-se orgullós de formar part d’un ampli col·lectiu de persones que creia que un món millor era possible.


Badalona, 24 d'octubre de 2011